WordPress pluginovi : WooCommerce

Kao i obično, dođe trenutak kad poželite malo proširiti vaš web, odnosno dodati i online prodaju (tzv. eCommerce) i tako zaraditi koju kunu više. Ukoliko je vaš web napravljen na WordPress platformi, predložili bismo vam najpopularniji eCommerce dodatak za vaš web – WooCommerce.

WooCommerce je besplatan dodatak (koje možete nadograditi na premium verziju), putem kojeg možete vrlo jednostavno kreirati vaš web shop. Što se tiče samog dodatka, vrlo je jednostavan za korištenje kako developerima, tako i korisnicima koji ga koriste. Omogućuje potpunu fleksibilnost vaše trgovine, od podešavanja poreza do broja proizvoda koje trenutno imate kod sebe. Dodajte ili obrišite neke od ekstenzija, kreirajte dizajn koji vam odgovara, podesite postavke kako želite… daje vam potpunu kontrolu nad sustavom.

Velika popularnost WooCommerce

Zbog navedenih karakteristika, WooCommerce platformu koristi čak 30% od svih web shopova sa više od 3 milijuna aktivnih instalacija.

Ovaj dodatak vam omogućuje kako fizičku prodaju stvari (majice, olovke, patike, itd.), tako i digitalnu prodaju (licence za programe, audio i video zapise, itd.…).

Ukoliko nadogradite WooCommerce na premium verziju, dobit ćete i mogućnost kreiranja članarine i pretplate za vaše korisnike, što je vrlo bitno za proizvode ili usluge koje treba obnavljati na mjesečnoj / godišnjoj razini.

Pošaljite vaš paket BILO GDJE!

Neophodna stvar svakog web shopa je da naručena stvar ustvari i stigne do kupca. Putem ovog plugina možete postaviti hoće li će slanje paketa biti potpuno besplatno ili planirate odrediti i određenu poštarinu za vaš paket. Također, možete odabrati i za koje države želite da se vaš paket šalje.

Plaćanje?

WooCommerce omogućuje plaćanje s većinom kreditnih kartica, Paypalom, bankovnim transferima, kao i plaćanje prilikom isporuke proizvoda (što je i najkorištenije na našim prostorima).

Još jedna bitna stavka – sam WooCommerce je omogućio i korištenje najpotrebnijih dodataka kako biste mogli pratiti rast vaše prodaje pomoću Google Analyticsa, Delivery Notes i PDF računima.

Povezani članci

Odgovori