Plus Hosting slavi 21. rođendan!

Evo, pušemo svijeće na torti i slavimo 21. rođendan našeg web hostinga. Osjećamo se pomalo  sentimentalno dok krećemo na putovanje kroz sjećanja tomu u čast.

Kao i mnogi startupi, na početku smo bili samo mali tim. Taj mali tim web hosting entuzijasta preživio je i teške i uspješne poslovne godine, preskočio razne prepreke, probijao zidove te  sigurno i hrabro koračao dalje. Od tada smo narasli, došli do vrhunskog tima s više od 25 zaposlenika i postali jedan od najvećih pružatelja usluga web hostinga u Hrvatskoj.

Dok obilježavamo  godišnjicu Plus Hostinga, osjećamo se i ponosno kada se osvrnemo na put koji smo kao tvrtka do sada prešli.

Puno se toga promijenilo u posljednjih 20 godina, ali naš  cilj je ostao uvjek isti: ponuditi našim klijentima najbolju  uslugu u hosting industriji.

Bilo je uzbudljivo promatrati naše klijente kako započinju i grade s nama svoje poslovanje tijekom godina, a lijepo je znati da su im naši proizvodi i usluge pomogli da postignu svoje ciljeve.

Unatoč izazovima industrije u kojoj poslujemo, ostvarili smo visoko postavljene ciljeve ponajviše zbog predanog rada svakog pojedinačnog zaposlenika.

Zahvaljujemo se članovima našeg tima na angažmanu i što su Plus učinili izvrsnim mjestom za rad.

Volimo stare i radujemo se budućim suradnjama te svima želimo još puno sretnih rođendana uz Plus Hosting!

 

Ulazak u novo desetljeće slavimo popustima i pogodnostima za shared hosting pakete:

– 30%  popusta za sve nove narudžbe
– besplatnu nadogradnju na veći paket za postojeće klijente

Promotivna ponuda traje od 23.03. do 25.03.2022.
Hvala vam što se za smještaj svojih web stranica odabrali Plus Hosting
Usluge potražite i provjerite na  našem webu.

Povezani članci

Odgovori