Božićne čestitke i limiti

Vrijeme je čestitki i dobih želja, što znači da i naši korisnici u ovo vrijeme kreću sa slanjem čestitki svojim partnerima i klijentima. Kako se povećala količina e-mail poruka poslanih kroz naše mail servere, primijetili smo da mnogi naši korisnici nisu upoznati sa standardnim limitima odlaznih mailova na našim serverima.

Naime, jedna od metoda kojom se borimo protiv slanja spama s naših servera je i ukupni limit na broj odlaznih mailova koje je moguće poslati s određene domene u jednom satu. Taj je limit definiran na 120 mailova u satu, te se poruke koje prekoračuju taj limit automatski odbacuju od strane odlaznog mail servera.

Kako bismo vam željeli omogućiti nesmetano slanje Božićnih čestitki, savjetujemo vam da nam se prije njihovog slanja javite s informacijom na koji broj mail adresa želite poslati čestitku kako bismo podignuli standardni limit broja odlaznih mailova za vas, te na taj način omogućili da se sve vaše dobre želje pravovremeno pošalju.

Svakako vas molimo budete odgovorni i savjesni u slanju svojih čestitki te da ne šaljete mailove primateljima koji vam samostalno nisu dali dopuštenje da im se javljate s vašim obavijestima. U suprotnom bi netko mogao pomisliti da se radi o spamu, a to naravno ne želite 🙂

Tako da, slobodno nas kontaktirajte kako bi vam ispravno podesili limite slanja. Ako će vam povećanje limita trebati na duže vrijeme zamolit ćemo vas da nam također pošaljete i odgovore na pitanja navedena u našoj bazi znanja.

Sretne blagdane želi Vam Plus.hr!

Povezani članci

Odgovori