Affiliate – što je i kako funkcionira?

Affiliate ili partnerski program je vrsta marketinga u kojoj korisnik preporuči jednu od naših usluga i ukoliko dođe do zakupa, korisnik koji nas je preporučio, od te preporuke će ostvariti financijsku korist u obliku affiliate kredita.

Jedan od razloga što smo danas najveća hosting tvrtka u Hrvatskoj jesu i preporuke naših korisnika. Preporuke korisnika izuzetno cijenimo i u znak zahvalnosti nagrađujemo korisnike primjerenim postotkom za svaku preporuku.

Kako bi ostvarili affiliate kredite, za početak se potrebno prijaviti kao korisnik putem korisničkih stranica na adresi: https://www.plus.hr/user/

Ako već imate kreiran korisnički profil kod nas, onda se potrebno prijaviti, izabrati affiliate program odjeljak i registrirati se unosom proizvoljnog affiliate ID-a: npr. Imeprezime ili imefirme123.

Kada ste se registrirali, moći ćete vidjeti statistike posjeta s Vaše stranice i stanje kredita.

Kako dovesti korisnika i ostvariti bonus?

Na svoju web stranicu postavite naš banner s linkom – ako posjetitelj na vašim internetskim stranicama klikne na naš link ili banner, dolaskom na naše stranice dodjeljuje mu se trajni cookie – kad god se isti posjetitelj vrati i kupi nešto od nas, on se vodi kao vaša direktna preporuka.

Nakon što korisnik kojeg ste doveli u Plus Hosting zakupi novi hosting paket, u stanje Vaših affiliate kredita će se upisati postotak u iznosu 20% od cijene paketa bez pdv-a. Primjer: Ako je na Vašu preporuku korisnik zakupio Get Ready hosting paket, dobit ćete iznos od  80kn. Iznos affiliate kredita ne isplaćujemo, već ih možete koristiti za umanjenje ponuda prilikom zakupa i obnova naših usluga.

Više o uvjetima programa i uputama za registraciju, pročitajte na linkovima:

https://www.plus.hr/podrska/baza-znanja/opcenito/affiliate-program/

https://www.plus.hr/affiliate-program/pravila/

 

Povezani članci

Odgovori