NOVO U PONUDI Predstavljamo E-mail hosting uslugu

Poslovanje je danas nemoguće zamisliti bez mail adrese. Poslovna mail adresa s nazivom domene daje dojam profesionalizma, a ujedno je i od velike važnosti u komunikaciji s klijentima. Za vas smo kreirali novu Email Only uslugu namijenjenu za mala i velika poduzeća. Putem usluge mogu se kreirati mail adrese za zaposlenike i odjele i tako sačuvati informacije tvrtke prilikom promjene zaposlenika.

Što je potrebno za zakup Mail Only usluge?

Samo postavljanje i zakup usluge je vrlo jednostavno, a ono slijedi kroz nekoliko objašnjenih koraka:

Za početak će biti potrebno zakupiti mjesečni ili godišnji plan na našim službenim stranicama https://plus.hr/mail-hosting/ Plan se može birati između 3 opcije:

Mail Zone: 5 GB po pretincu

Mail Vibe: 15 GB po pretincu

Mail Storm: 35 GB po pretincu

Poslužitelji su optimizirani za e-poštu i nadzirani od strane naših administratora 24/7. E-mail hosting podržava IMAP(S)/POP3(S)/SMTP, do 25 MB privitaka i čak do 6000 poslanih poruka dnevno.

Osim odabira plana, potrebno je zakupiti i domenu. Provjera dostupnosti domene može se napraviti na linku: https://plus.hr/domene/ Ako domenu zakupite preko Plus hostinga, uz domenu nudimo i DNS hosting te će samo podešavanje Mail Only usluge biti vrlo jednostavno, a time izbjegavate i dodatni trošak zakupa hosting paketa – u svrhu posjedovanja DNS administracije. Dodatno, ponudu naših hosting paketa možete vidjeti na linku: https://plus.hr/web-hosting/

Provjerite online košaricu, upišite podatke za plaćanje i dovršite plaćanje putem korisničkih stranica. Svaki mailbox sandučić ima pristup Webmailu neovisno s kojeg uređaja pristupate, a ostale funkcionalnosti koje ova usluga pruža su postavljanje automatskog odgovora te prosljeđivanje mail adresa na drugu mail adresu. Svi korisnici koji na Plus hostingu već imaju zakupljen hosting paketa i žele zakupiti Mail Only uslugu za nekolicinu svojih mail adresa, to mogu napraviti.

Koje su prednosti poslovnog e-maila?

Automatska konfiguracija uređaja: jednostavno automatsko podešavanje mail klijenta. Nije potrebno odvajanje vremena za ručnu instalaciju postavki pošte. SSL podrška: omogućeno je korištenje enkriptiranih SSL portova bez dodatnog troška SSL certifikata. Pristupanje s drugih uređaja: omogućen pristup primljenim i poslanim porukama u bilo kojem vremenu i iz bilo kojeg mjesta na svim uređajima i operativnim sustavima. Globalni imenik: ugradnja globalnog imenika s unosima za grupu, pojedinačnog klijenta i kontakt. Svaki korisnik može koristiti zajednički globalni imenik. Sinkronizacija kontakata i kalendara: isti podaci su sinkronizacijom dostupni unutar Outlooka, Webmaila i mobilnih uređaja. Jednostavan rad, bez ograničenja! Mail Only uslugu možete zakupiti putem korisničkih stranica Plus hostinga: https://plus.hr/mail-hosting/ ili slanjem upita na mail adresu support@plus.hr

Povezani članci

Odgovori