Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Ubrzajte Vaš WordPress

Korisnici očekuju da web stranice rade brzo. Sekunda, ili čak desetinka sekunde može prouzročiti nezadovoljstvo Vaših posjetitelja.

Naši stručnjaci razvili su uslugu koja će ubrzati rad Vaše stranice na osnovu godina iskustva s WordPress aplikacijama.

 

optimizacija wordpressa
Plus Web hosting paketi

Zašto odabrati našu uslugu WordPress Optimizacija?

 • Do 4x brži rad Vaše web stranice!
 • Više zadovoljnih korisnika pošto se stranica otvara brže.
 • Veći organski rang na Google rezultatima (brzina aktivnosti i učestalost posjete utječe na poziciju).
 • Izvještaj sa svim detaljima vezano za originalne i poboljšane performanse Vaše stranice. Također sadrži i savjete za daljnja poboljšanja rada Vašeg weba.

Odaberite svoj WordPress Optimizacija paket:


WordPress Optimizacija

750,00 kn
jednokratna naknada
 • Ubrzavanje rada Vaše WordPress web stranice
 • Detaljni izvještaj rezultata optimizacije
 • Preporuke za daljnje poboljšanje performansi
 • Mogućnost povrata iz backupa u slučaju problema

 


WordPress Nadogradnja

250,00 kn
jednokratna naknada
 • Nadogradnja WordPressa na najnoviju verziju
 • Nadogradnja popratnih pluginova i dodataka
 • Nadogradnja tema na najnoviju verziju
 • Odrađuje se u dogovoru s korisnikom u slučaju nekompatibilnosti

 

Zašto je bitna brzina učitavanja Vaše WordPress stranice?

Korisnici očekuju da web stranice rade brzo. Sekunda, ili čak desetinka sekunde može prouzročiti nezadovoljstvo Vaših posjetitelja. Spor web site će otjerati posjetitelje, čak i ako je dobro dizajniran i isplaniran. Stoga, optimiziranje brzine rada Vaše stranice treba biti Vaš prioritet.

Naši stručnjaci razvili su uslugu koja će ubrzati rad Vaše stranice na osnovu godina iskustva s WordPress aplikacijama. Postoji cijeli niz čimbenika koji mogu utjecati na rad i brzinu web stranice. Iskustvo nam je pokazalo da najčešće problem uopće nema veze s radom servera, već se najveći potencijal za ubrzanje nalazi upravo u postavkama web stranice.

Kako ubrzavamo Vaš web?

 1. Pripremit ćemo analizu i izvještaj o trenutnoj situaciji.
 2. Prije pokretanja procesa ubrzavanja, napravit ćemo sigurnosnu kopiju Vaše stranice (backup), što znači da se uvijek možemo vratiti u prijašnje stanje po potrebi.
 3. Na osnovu analize, odabrat ćemo i implementirati najrelevantnije mjere za ubrzanje rada stranice.
 4. Po završetku ubrzanja, provjerit ćemo osnovne funkcije stranice.
 5. Nakon provjere, napravit ćemo analizu trenutnog stanja.
 6. Zadnji korak je priprema izvještaja usporedbom performansi prije i poslije ubrzavanja. U izvještaj ćemo uključiti i svoje preporuke za dodatne radnje koje trenutno ne možemo izvršiti, budući da bi daljnje radnje predstavljale smetnje u radu samome web stranice.

Što možemo obećati?

Razina ubrzanja ovisit će o tome koliko je Vaša web stranica bila optimizirana prije naše intervencije. U slučaju loše optimizirane web stranice, razlika će biti veća, web stranica će se moći učitati 4x ili više puta brže nakon ubrzavanja.

Uvjeti i bitne informacije:

 • Prije pokretanja, morate provjeriti jesu li Vaš WordPress, pluginovi i teme ažurirani na najnoviju verziju. Naš drugi paket ubrzanja nudi i opciju nadogradnje WordPressa na najnoviju verziju, no isključivo ako su svi Vaši pluginovi i teme u potpunosti kompatibilni s najnovijom verzijom WordPressa. Ne nadograđujemo WordPress ukoliko svi dodaci nisu kompatibilni, te ne pružamo usluge web dizajna.
 • Ako imate nekoliko web stranica na istom cPanel računu, određene izmjene (kao što je PHP verzija cachea, isl.) mogu utjecati na sve web stranice na istom cPanel računu.
 • Zbog velikog broja pluginova morate potvrditi da Vaša web stranica ispravno radi nakon što je proces ubrzavanja završen, pošto neke promjene mogu utjecati na rad svakog plugina.
 • Usluga ubrzavanja se izvodi samo na WordPress stranicama hostanim na Plus Hosting cPanelu.
 • Ukoliko je aplikacija loše napisana, ne očekujte da će instalacija cache plugina i ostale radnje koje radimo napraviti veliku razliku. Naša usluga WP optimizacije utječe isključivo na stranice kod kojih je spor rad uzrokovan lošom optimizacijom, no ne i stranice čiji je kod problematičan - kod Vaše stranice ne mijenjamo.

Trebate pomoć pri kupnji?
Kontaktirajte nas!

Live chat podrška

Naši klijenti o nama