Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Managed serveri za web stranice s visokom posjećenosti

Više posjeta znači više uspjeha znači više oglašivača znači više prometa znači više posla znači više obveza znači više odgovorosti znači... da su potrebni naši managed serveri za web stranice s visokom posjećenosti.

 

Internetske stranice moraju svakom posjetitelju i svakom oglašivaču pružiti jednak doživljaj, konstantnu dostupnost i visok odaziv. Kvaliteta ne smije imati veze s razinom posjećenosti, no činjenica je to da velika posjećenost najčešće povećava rizik od nastanka problema.

Svjesni smo što je sve potrebno za besprijekoran rad visokoposjećenih webova. Zato uvijek testiramo naše nove tehnologije i procjenjujemo hoće li našim klijentima pomoći postići zadane ciljeve. Tako najčešće pronalazimo rješenja koja drugima promaknu. Držite se nas i nećete se izgubiti u gužvi!

Prilagođavamo offloadanje statičnog sadržaja na geolokacijski CDN (Content Delivery Network) sa 133 pristupne točke po svijetu. Smanjujemo utjecaj velikih navala prometa na vašu infrastrukturu.
Prilagođavamo i testiramo caching za dinamičke webove. Savjetujemo vam i prilagođavamo response headere za vašu statiku kako bismo vašim korisnicima poboljšali doživljaj korištenja apikacije, ubrzali web i uštedjeli nešto prometa.
Prilagođavamo najoptimalniju infrastrukturu, bilo da je riječ o jednostavnimu ili vrlo kompleksnim sustavima. Dorasli smo svakom izazovu.
Implementiramo sustave za balansiranje opterećenja širom svijeta. Sustavi Load balansing, Failover i Always on su nam specijalnost. Ako imate aplikaciju s takvim zahtjevima rado bismo je upoznali.

Pronađite najbolji hosting za sebe

Samo vas šest polja dijeli od poslužitelja koji savršeno odgovara vašim potrebama. Ispunite ih i ubrzo ćemo pronaći najbolje rješenje za vas.
    Ispusti datoteku u polje

    Naši klijenti o nama