Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

E-mail serveri i druge specijalizirane usluge

Ako niste znali – imati vlastiti server dugo je bilo in, ali sada je to definitivno out. Iz soba se izbacuje „željezarija“, a klima se konačno gasi. Nova moda su praktični i isplativi e-mail serveri i druge specijalizirane usluge.

 

Vlastiti serveri su generalno vrlo zahtjevni. Većina ih treba svoju sobu, s klimom koja se nikada ne smije ugasiti. Prilično su glasni. Znaju biti ćudljivi i poznati su po tome da otkažu suradnju u najgorem trenutku. Nije ni čudo to što više nisu omiljeni.

S druge pak strane, naši e-mail serveri vrlo su fleksibilni i kooperativni. Dostupni su 24/7, a prati ih i visokostručan tim Linux i Windows sysadmina s višegodišnjim iskustvom u radu s mission critical aplikacijama. Stoga zaboravite na teški hardware, prebacite se na udoban sortware.

Nadgledamo i pratimo trendove opterećenja i prometa. Na temelju usporedbi zabilježenih trendova predlažemo optimizaciju i upgrade sustava prije negoli se problemi pojave.
Kao Microsoft SPLA partner nudimo čitavu lepezu Microsoftovih serverskih tehnologija – od naprednih serverskih Windows 2008 i 2012 do SQL Server baza podataka, Exchange sustava itd.
Pripremamo firewall prema vašim potrebama te prilagođavamo brute force detection. Otvaramo potrebne portove prema vanjskim servisima u skladu s potrebama vaše aplikacije.
Projektiramo i implemetiramo skalabilna rješenja za mission critical aplikacije, kako bi se scaleup i scaledown radile automatski, ovisno o opterećenju sustava, marketinškim akcijama i sl.

Pronađite najbolji hosting za sebe

Samo vas šest polja dijeli od poslužitelja koji savršeno odgovara vašim potrebama. Ispunite ih i ubrzo ćemo pronaći najbolje rješenje za vas.
    Ispusti datoteku u polje

    Naši klijenti o nama