Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Managed serveri za Magento i druga rješenja

Neprekidan rad trgovine mora značiti i neprekidnu zaradu, a kratko vrijeme odaziva mora skratiti i put do profita. Zato naši managed serveri za Magento i druge web trgovine rade točno kao sat.

 

Današnjim e-trgovinama na raspolaganju su vrhunske digitalne platforme kojima mogu uvijek biti korak ispred sve kompleksnijih trgovačkih operacija i sve zahtjevnijih kupaca. No sve pada u vodu ako se trgovina ima prekide rada.

Mi smo stručnjaci za Magento i e-commerce hosting i imamo godine iskustva u optimizaciji rada e-commerce rješenja. Trgovine s kojima radimo ne smiju si dopustiti prekid rada jer bi već u prvoj minuti nastali veliki gubici. Na nas se uvijek mogu osloniti. Na kraju krajeva, mi smo njihov poslužitelj... a ne odslužitelj.

Pripremamo i prilagođavamo database server za vaš Magento. Izvlačimo maksimum iz karakteristika, savjetujemo vam i predlažemo rješenja..
Osiguravamo pravilan rad caching sustava koji je presudan za brz i stabilan rad Magento web shopa u navalama prometa. Brojni kupci moraju donositi zaradu, a ne probleme.
Nadgledamo i pratimo trendove opterećenja i prometa. Na temelju usporedbi zabilježenih trendova predlažemo optimizaciju i upgrade sustava prije negoli se problemi pojave.
Analiziramo rad serverskog softwarea, servisa i same aplikacije. Savjetujemo vama i vašim developerima glede optimizacije, osiguranja te otkrivanja i uklanjanja uskih grla u sustavu (poznati su nam i xdebug i Newrelica).
Pripremamo deployment sustav prema želji vaših developera – ftp, sftp, Mercurial, SVN ili git. Nudimo i stageing infrastrukturu s identičnim prilagodbama te verzijama softwarea i servisa za razvojne varijante web aplikacije. 

Pronađite najbolji hosting za sebe

Samo vas šest polja dijeli od poslužitelja koji savršeno odgovara vašim potrebama. Ispunite ih i ubrzo ćemo pronaći najbolje rješenje za vas.
    Ispusti datoteku u polje

    Naši klijenti o nama