Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Managed serveri za web agencije i web profesionalce

Kada bismo izreku „kod kuće je najljepše“ prenijeli na poslužitelje, onda bi se ona odnosila na naše managed servere za web agencije i web profesionalce. Izreke je dobro poslušati, jer ipak su – mudre.

 

Svi web profesionalci dijele istu noćnu moru – poslužitelj s webovima svih klijenata ne radi! Nažalost, mnogima koji koriste shared hosting taj je ružan san više puta postao java jer bi jedan korisnik u zajedničkom okruženju uzrokovao krah svih webova na poslužitelju.

Na našim full managed serverima vaši će klijenti biti u izoliranome i sigurnom okruženju na koje nitko drugi neće imati utjecaj. A vi ćete istovremeno dobivati istu razinu brige i aktivan pristup upravljanju kao u shared hosting okruženjima. Prava „dvije muhe jednim udarcem“ situacija...

Naši full managed serveri monitorirani su svakoga sata u svakome danu. Pomno pratimo kvalitetu njihova rada.
Praćenjem trendova opterećenja i odaziva predviđamo moguće probleme te ih unaprijed sprječavamo konzaltingom ili optimizacijom sustava i servisa. 
Omogućujemo korisnicima samostalno upravljati karakteristikama svojih hosting paketa ili aplikacija ako to žele (moguća je i isporuka bez control panela, npr. za jednu web aplikaciju). 
Uza standardne isporučujemo i napredne sigurnosne postavke i alate kao što su Mailscanner, anti­malware, anti­spam, upload porotection sustavi te automatske zakrpe za najpoznatije CMS sustave.
Instaliramo software po želji i u verzijama koje su kompatibilne s vašim aplikacijama. Sve što instaliramo ujedno i osiguravamo, a ako bi software mogao dovesti do problema u radu skrenut ćemo vam na to pozornost i ponuditi alternativne opcije. 

Pronađite najbolji hosting za sebe

Samo vas šest polja dijeli od poslužitelja koji savršeno odgovara vašim potrebama. Ispunite ih i ubrzo ćemo pronaći najbolje rješenje za vas.
    Ispusti datoteku u polje

    Naši klijenti o nama