Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Magento Enterprise

Koristite li Magento Enterprise za svoju online-trgovinu, onda sigurno znate koliko pravi alat može olakšati posao. Također vam je zasigurno jasno i da neko oruđe ipak zahtijeva malo više od povremenog brušenja.

 

Magento Enterprise briše granice mogućeg, dajući vam priliku da kreirate impresivna i jedistvena trgovačka iskustva koje će preobraziti vaše poslovanje. To je platforma kreirana za brze inovacije, koja objedinjuje visoku funkcionalnost sa snažnim alatima, što će vas držati ukorak sa sve kompleksnijom trgovinom i sve zahtjevnijim kupcima.“

Potvrđujemo svaku riječ. No treba imati na umu da tako snažan alat zahtijeva precizno namještanje. Naši stručnjaci znaju kako sve parametre na poslužitelju prilagoditi za maksimalne karakteristike, a po potrebi mogu preuzeti i upravljanje vašim klasterom web poslužitelja. Za svaku sigurnost, uz vas će 24/7 biti i predani tim admina.

Obratite nam se, popričajmo o tome što možemo učiniti za vas.

Pronađite najbolji hosting za sebe

Samo vas šest polja dijeli od poslužitelja koji savršeno odgovara vašim potrebama. Ispunite ih i ubrzo ćemo pronaći najbolje rješenje za vas.
    Ispusti datoteku u polje

    Naši klijenti o nama