Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Server status

Primjetili ste da nešto ne radi i voljeli biste nam prijaviti problem?

Prije svake prijave preporučamo da provjerit našu Server Status stranicu gdje možete vidjeti ukoliko postoji aktivan problem u radu naših usluga. Ovdje ćete moći pratiti sve promjene vezane za poteškoće u radu usluga u živo - kako budemo imali više informacija, sve promjene bit će objavljene ovdje.

 

Trenutne poteškoće u radu usluga

12:38 - DDoS napad - update

Situacija je sada stabilna, sve bi trebalo sada normalno raditi.

Ukoliko primjetite ikakve probleme, slobodno nas kontaktirajte na support@plus.hr.

 

08:22 - DDoS napad - update

 Dio mreže sada prolazi kroz DDoS zaštitu kako bi spriječili daljnje napade. I dalje nastavljamo pratiti situaciju. Dođe li do bilo kakve promjene, informacije ćemo objaviti ovdje.

 

02:00 - DDoS napad - update

Zadnja izmjena koju smo primijenili je stabilizirala uslugu. Nastavit ćemo pratiti situaciju kako bi potvrdili da je problem otklonjen u potpunosti.

 

00:08 - DDoS napad - update

U pripremi je izmjena na mreži koja bi trebala osigurati neometan promet prem serverima. Od zadnjeg updatea napravili smo više različitih internih izmjena s ciljem stabilizacije usluge, no nisu riješile problem, pa smo tražili alternativna rješenja. Prema svim informacijama, sljedeća promjena koju pripremamo bi trebala otkloniti problem. 

 

20:53 - DDoS napad - update

DDoS napad još uvijek traje, tehničari traže alternativno rješenje za stabilizaciju usluge. Uskoro ćemo imati više informacija.

 

19:16 - DDoS napad - update

Promjenama na mreži smo uspjeli osigurati pristup serverima svim korisnicima iz Hrvatske, uključujući i korisnicima HT mreže. Pristup izvan Hrvatske je omogućen za određene zemlje u ovom trenu, no serveri još uvijek nisu u potpunosti dostupni svim stranim posjetiteljima.

 

18:47 - DDoS napad - update

U međuvremenu je nekoliko dodatnih servera zahvaćeno problemom te je na njih aplicirano isto privremeno rješenje kao i za prethodne servere.

 

18:13 - DDoS napad - update

Kako bi stabilizirali situaciju, blokiran je pristup van Hrvatske za većinu servera, dok su korisnicima u Hrvatskoj serveri dostupni (osim za HT korisnike). Još uvijek tražimo rješenje koje će omogućiti svim korisnicima pristup.

 

17:35 - DDoS napad - update

Tehničari još uvijek rade na problemu kako bi u potpunosti stabilizirali uslugu. DDoS i dalje traje, no pokušavamo pronaći način za blokirati napad. Više informacija tome što je DDoS napad i kako se manifestira možete pročitati na našem blogu.

 

16:37 - Windows infrastruktura DDoS napad

Trenutno postoje problemi u radu Windows dijela infrastrukture uzrokovani DDoS napadom. Problem se manifestira povremenim prekidima u radu web stranica koje se nalaze na Windows serverima. Tehničari već rade na otklanjanju problema. Sve novosti ćemo objaviti ovdje. 

Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas!

Live chat podrška

Naši klijenti o nama