Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Server status

Primjetili ste da nešto ne radi i voljeli biste nam prijaviti problem?

Prije svake prijave preporučamo da provjerit našu Server Status stranicu gdje možete vidjeti ukoliko postoji aktivan problem u radu naših usluga. Ovdje ćete moći pratiti sve promjene vezane za poteškoće u radu usluga u živo - kako budemo imali više informacija, sve promjene bit će objavljene ovdje.

 

Trenutne poteškoće u radu usluga

19.10.2018. 11:59 - mssql6.mojsite.com - riješeno

Dana 19.10.2018. je na sustavu nadzora primijećen je problem sa serverom mssql6.mojsite.com. Problem je bio uzrokovan s nedostupnošću diskovnog podsustava, te se server nije mogao uspješno bootati u operativni sustav. Nakon detaljne dijagnostike napravljene su određene izmjene konfiguracijskim postavkama na infrastrukturi, nakon čega se server uspješno bootao i svi servisi na njemu uspješno pokrenuli.
U svrhu unaprjeđenja dostupnosti i performansi usluge te sprječavanja ponavljanja incidenata koji bi mogli biti prouzročeni sličnim problemima u bliskoj budućnosti migrirati ćemo navedni server i druge usluge na novu infrastrukturu.

19.10.2018. 11:54 - mssql6.mojsite.com

System Administratori su ustanovili uzrok problema te rade na otklanjanju istog. U ovom trenu još nemamo točno vrijeme rješavanja problema.

Više informacija slijedi.

 

19.10.2018. 09:58 - mssql6.mojsite.com

Trenutno imamo tehničkih poteškoća u radu mssql6.mojsite.com servera. Radimo na otklanjanju problema kako bi se situacija stabilizirala.

Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas!

Live chat podrška

Naši klijenti o nama