Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Prijeđite u Plus

Moć pozitive

Selidba može biti vrlo traumatičan događaj, a crne misli o tome što je zaboravljeno ili izgubljeno čine ga još negativnijim. Ako se želite preseliti na bolji hosting, prijeđite u Plus – zaboravit ćete na brige i sve će biti pozitivno.

 

prebacite se na plus

Prelazak na Plus Hosting zaista je potpuno pozitivno iskustvo. Bez obzira na to gdje se nalazi vaš web, naši će ga stručnjaci brzo i bezbolno prebaciti na servere Plus Hostinga te osigurati da sve radi kako treba. Čitav proces bit će gotov dok nabrojite do tri:

 

1. Ispunite i pošaljite obrazac niže

Unesite svoje podatke i detalje o prijenosu, uključujući i pristupne podatke:

  • cPanel podaci
  • FTP/SSH pristup ukoliko je moguće
  • pristup database serveru
  • popis e-mail adresa i lozinki
  • adresa IMAP servera
2. Porazgovarajte s našim stručnjacima

Nakon što primimo vaš upit, naši stručnjaci provjerit će ispravnost pristupnih podataka i napraviti procjenu potrebnog vremena i radnji. Potom će vam se obratiti telefonim ili e-mailomte se konzutirati s vama o svim pojedinostima u vezi s migracijom.

2. Opustite se i nastavite svojim poslom

Nakon što su svi detalji prijenosa usuglašeni, mi preuzimamo sve u svoje ruke. Vi se ne morate brinuti ni o čemu i možete se potpuno posvetiti svome poslu. Po završetku migracije bit ćete obaviješteni da je vaš sadržaj uspješno prebačen na Plusove servere*.

Odaberite Plus Hosting

Dobit ćete personaliziranu uslugu

Većina migracija odrađuje se rutinski zbog standardiziranih postavki većine providera. No ponekad je potreban individualan pristup. Naši stručnjaci odradili su bezbroj selidba i sposobni su potpuno se prilagoditi vama i vašim potrebama.

 

Odradit ćemo sve za vas

Vaš dio posla zapravo završava na samom početku, narudžbom i slanjem pristupnih podataka. Cjelokupnu migraciju naši stručnjaci će odraditi po sistemu „ključ u ruke“. Jedno što će još zahtijevati vaš angažman jest preuzimanje obavijesti da je vaš sadržaj prebačen na Plusove servere.

 

Prebacit ćemo sve što treba

Migracija je doista poput velike selidbe – ništa ne smije zaostati. Stoga pod migracijom podrazumijevamo prebacivanje:

  • Web
  • Baze podataka
  • Elektronička pošta
  • SSL certifikati

 

* Naši stručnjaci će sav sadržaj prebaciti 1:1, no ne možemo jamčiti ispravan rad u slučaju nekompatibilnosti verzija programske podrške (PHP, baze podataka i sl.), bilo kakvu prilagodbu programskoga kôda odrađuje strana korisnika.

** Svi naši novi korisnici uz zakup paketa imaju mogućnost korištenja naše usluge Besplatne migracije. Više detalja o usluzi pročitajte ovdje.