Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Prijeđite u Plus

Moć pozitive

Selidba može biti vrlo traumatičan događaj, a crne misli o tome što je zaboravljeno ili izgubljeno čine ga još negativnijim. Ako se želite preseliti na bolji hosting, prijeđite u Plus – zaboravit ćete na brige i sve će biti pozitivno.

 

650x530 sidebar hr5

Prelazak na Plus Hosting zaista je potpuno pozitivno iskustvo. Bez obzira na to gdje se nalazi vaš web, naši će ga stručnjaci brzo i bezbolno prebaciti na servere Plus Hostinga te osigurati da sve radi kako treba. Čitav proces bit će gotov dok nabrojite do tri:

 

1. Ispunite i pošaljite obrazac niže

Unesite svoje podatke i detalje o prijenosu, uključujući i pristupne podatke:

 • cPanel podaci
 • FTP/SSH pristup ukoliko je moguće
 • pristup database serveru
 • popis e-mail adresa i lozinki
 • adresa IMAP servera
2. Porazgovarajte s našim stručnjacima

Nakon što primimo vaš upit, naši stručnjaci provjerit će ispravnost pristupnih podataka i napraviti procjenu potrebnog vremena i radnji. Potom će vam se obratiti telefonim ili e-mailomte se konzutirati s vama o svim pojedinostima u vezi s migracijom.

2. Opustite se i nastavite svojim poslom

Nakon što su svi detalji prijenosa usuglašeni, mi preuzimamo sve u svoje ruke. Vi se ne morate brinuti ni o čemu i možete se potpuno posvetiti svome poslu. Po završetku migracije bit ćete obaviješteni da je vaš sadržaj uspješno prebačen na Plusove servere*.

  Ispusti datoteku u polje

  Odaberite Plus Hosting

  Dobit ćete personaliziranu uslugu

  Većina migracija odrađuje se rutinski zbog standardiziranih postavki većine providera. No ponekad je potreban individualan pristup. Naši stručnjaci odradili su bezbroj selidba i sposobni su potpuno se prilagoditi vama i vašim potrebama.

   

  Odradit ćemo sve za vas

  Vaš dio posla zapravo završava na samom početku, narudžbom i slanjem pristupnih podataka. Cjelokupnu migraciju naši stručnjaci će odraditi po sistemu „ključ u ruke“. Jedno što će još zahtijevati vaš angažman jest preuzimanje obavijesti da je vaš sadržaj prebačen na Plusove servere.

   

  Prebacit ćemo sve što treba

  Migracija je doista poput velike selidbe – ništa ne smije zaostati. Stoga pod migracijom podrazumijevamo prebacivanje:

  • Web
  • Baze podataka
  • Elektronička pošta
  • SSL certifikati

   

  * Naši stručnjaci će sav sadržaj prebaciti 1:1, no ne možemo jamčiti ispravan rad u slučaju nekompatibilnosti verzija programske podrške (PHP, baze podataka i sl.), bilo kakvu prilagodbu programskoga kôda odrađuje strana korisnika.