Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Plus.Expert

Kao dio Plus standardne podrške uključene u sve pakete, naši stručnjaci su uvijek dostupni za sve Vaše upite u vezi usluga ili poteškoća u radu istih.

U slučaju da Vaše potrebe prelaze okvire shared hosting usluge možemo Vam ponuditi našu Plus.Expert uslugu. Plus.Expert je paket usluga naših stručnjaka koje uvelike olakšavaju instalaciju, optimizaciju i održavanje sustava na efikasan, povoljan i transparentan način.

 

Plus.Expert podrška

Kada trebate više – uzmite više

Kao dio standardne, neograničene i visokokvalitetne Plus podrške koja je uključena u sve pakete, naši su vam stručnjaci uvijek dostupni za sve upite o uslugama ili za rješavanje eventualnih poteškoća s radom istih. U 99% slučajeva to je sasvim dovoljno. No za situacije kada vaše potrebe prelaze standardne okvire, tu je Plus.Expert.

Plus.Expert je paket usluga naših stručnjaka koji uvelike olakšava instalaciju, optimizaciju i održavanje sustava na efikasan, povoljan i transparentan način. Usluga je namijenjena korisnicima koji trebaju više jer nemaju tehničkog znanja, vremena ili dostupnih informatičara. Želite li se potpuno koncentrirati na svoj posao i rješavanje problema prepustiti stručnjacima – uzmite Plus.Expert.

 

Iskoristite poklonjeno

Podrška Plus.Expert aktivira se pomoću korisničkih kredita koji se troše ovisno o vrsti upita. Svim našim klijentima mjesečno poklanjamo 5 korisničkih kredita za Plus.Expert.

U cijeni svakog hosting paketa poklanjamo vam 5 kredita mjesečno!

Kupite dodatno

Ako potrošite poklonjene kredite, možete dokupiti nove po potrebi. Pakete kredita možete plaćati mjesečno ili godišnje, uz veliki popust za godišnje plaćanje. Za velike tvrtke i profesionalce, pripremili smo dodatne pakete sa znatno većim brojem kredita – Plus.Expert Economy i Plus.Expert Business.

Plus.Expert Starter

5
plus kredita
1.000 kn/god.
300 kn/mj.

 

Plus.Expert Economy

10
plus kredita
1.800 kn/god.
550 kn/mj.

 

Plus.Expert Business

20
plus kredita
3.300 kn/god.
1.000 kn/mj.

Saznajte što Plus.Expert može

Plus.Expert pokriva cijeli niz specijaliziranih usluga, a niže su navedene samo neke od njih. Ako imate problem koji nije na ovom popisu, slobodno nam se obratite i potrudit ćemo se pronaći najbolje rješenje.

Možemo prebaciti vaš sadržaj na drugi server, samo nam pošaljite narudžbu i pristupne podatake.
Možemo vam pomoći brzo i sigurno vratiti podatke iz backupa putem postojeće aplikacije R1Soft.
Možemo po vašim željama prilagoditi e-mail filtre, globalne ili na razini jedne e-adrese.
Možemo instalirati i podesiti cache plugin kako bi vaša web aplikacija radila brzo i efikasno (ne pružamo podršku za eventualne probleme u kompatibilnosti kôda i cache plugina).
Možemo ručno otkloniti maliciozne datoteke i skripte te vam savjetovati kako poboljšati sigurnost svojeg weba.

Sve Plus.Expert usluge

Naši klijenti o nama