Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Plus.Expert

Kao dio Plus standardne podrške uključene u sve pakete, naši stručnjaci su uvijek dostupni za sve Vaše upite u vezi usluga ili poteškoća u radu istih.

U slučaju da Vaše potrebe prelaze okvire shared hosting usluge možemo Vam ponuditi našu Plus.Expert uslugu. Plus.Expert je paket usluga naših stručnjaka koje uvelike olakšavaju instalaciju, optimizaciju i održavanje sustava na efikasan, povoljan i transparentan način.

 

Plus.Expert podrška

Plus.Expert, kad trebate više

Plus Expert usluga namijenjena je korisnicima koji trebaju više, a nemaju tehničkog znanja, vremena niti dostupne informatičare. Ako trebate pomoć oko optimizacije Vaše web aplikacije, ili uklanjanje malware-a sa Vašeg hosting paketa, Plus.Expert je tu za Vas. Za sve ostale upite dostupna Vam je i naša standardna podrška.

 

Zašto Plus.Expert?

Naša iskustva su pokazala da 99% naših korisnika zatraži pomoć manje od jednom mjesečno, a većinu problema riješe uz pomoć naše neograničene podrške. Za korisnike koji se žele koncentrirati na svoj posao i žele rješenje prepustiti stručnjacima, pripremili smo Plus.Expert uslugu.

Kako Plus.Expert funkcionira

Plus.Expert funkcionira na principu korisničkih kredita koji se troše ovisno o vrsti upita. Uz našu standardnu podršku koja je neograničena i dostupna svim klijentima, odlučili smo pokloniti Vam i 5 korisničkih kredita Plus.Expert usluge. Ukoliko potrošite kredite, možete dokupiti nove po potrebi. Za velike tvrtke i profesionalce, pripremili smo dodatne pakete sa  znatno večim brojem kredita - Plus.Expert Economy i Plus.Expert Business.

U cijeni svakog hosting paketa poklanjamo Vam 5 kredita svaki mjesec

Dodatni krediti

Ukoliko Vam je potrebano i više od 5 kredita koji Vam poklanjamo svaki mjesec, pripremili smo pakete koje možete plaćati mjesečno ili godišnje uz popust za godišnje plaćanje.

 

Plus.Expert Starter

5
plus kredita
1.000 kn/god.
300 kn/mj.

 

Plus.Expert Economy

10
plus kredita
1.800 kn/god.
550 kn/mj.

 

Plus.Expert Business

20
plus kredita
3.300 kn/god.
1.000 kn/mj.

Što je uključeno u Plus.Expert podršku?

Ovo su samo neke stvari koje radi Plus.Expert korisnička podrška, no ako Vam je potrebno nešto više ili Vaš problem nije na ovom popisu, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo Vam pomoći.

Ukoliko je potrebno Vaš sadržaj izmigrirati na drugi server, mi ćemo odraditi migraciju za Vas. Na Vama je samo da nam pošaljete pristupne podatke, a za ostalo smo mi tu.
Sav sadržaj Vaših hosting paketa se svakodnevno sprema, i dostupan Vam je ukoliko je to potrebno. Podatke možete sami povući iz backupa putem R1Soft aplikacije, ili to možemo mi odraditi za Vas ukoliko niste sigurni kako.
Ponekad korisnici ne žele primati određene e-mailove (ne samo spam), no nisu sigurni kako podesiti filtere. Naši stručnjaci su vrlo dobro upoznati sa opcijama u cPanelu, uključujući i e-mail filtere. Pošaljite nam informacije o željenim filterima, bilo globalnim ili na razini jedne e-mail adrese, i mi ćemo to podesiti za Vas.
Sporo loadanje i problemi sa radom weba postali su dio Vaše svakodnevnice? Vrijeme je za instalaciju i podešavanje cache plugina kako bi Vaša web aplikacija radila brzo i efikasno.
** Ne pružamo podršku za eventualne probleme u kompatibilnosti koda i cache plugina.
Ručnim otklanjanjem malicioznih datoteka i skripti, te savjetima za poboljšanje sigurnosti Vašeg weba, osigurat ćemo Vas od budućih sigurnosnih propusta.

Detaljniji popis svih Plus.Expert usluga

Naši klijenti o nama