Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Baza znanja

Mudri ljudi kažu „što više znanja – to više imanja“, zato nikad ne treba prestati učiti. Za sve što ste oduvijek željeli znati o hostingu, domenama i sličnim stvarima, a niste se usudili pitati, tu je naša baza znanja.

Popis Plus.Expert usluga

Popis Plus.Expert usluga i detaljnije informacije o navedenom možete pronaći ispod.

Disk usage audit

Došli ste do kraja slobodnog prostora na disku a ne znate u čemu je problem? Naši stručnjaci će analizirati strukturu sadržaja te sukladno tomu sugerirati najefikasniji način optimizacije diskovnog prostora.

Čišćenje diskovnog prostora

Neovisno radi li se o golemoj količini emailova, bespotrebnih datoteka, logova i sl. koji zagušuju slobodni diskovni prostor naši administratori rado će Vam pomoći učinkovito ga očistiti.

Bilo kakav zahtjev ovoga tipa mora biti zaprimljen pismeno s autorizirane administrativne email adrese korisnika.

Promjene na DNS-u

Iako svi naši paketi dolaze s uključenom mogućnosti dodavanja ili izmjene DNS zapisa putem cPanela, ponekad potrebne izmjene zahtjevaju napredono poznavanje DNS-a te je isto potrebno prepustiti stručnjacima. Dovoljno je da nam javite što treba gdje usmjeriti, a mi ćemo osigurati da su Vaše DNS postavke ispravne.

Promjena lozinke na paketu ili email računu

Zaboravili ste lozinku i ne možete više pristupiti Vašem paketu ili email adresi? Nema problema, pošaljite nam zahtjev i izmjenit ćemo Vam lozinku kako biste mogli dobiti pristup Vašim podacima.

Zahtjev za izmjenu lozinke mora doći emailom sa administrativne email adrese paketa.

Instalacija third party SSL certifikata

Od certificate signing requesta, pa do samog certifikata, naši stručnjaci su tu kako bi osigurali točnu konfiguraciju SSL-a, kako bi Vaš web radio neometano i putem HTTPS-a.

Podešavanje .htaccess ili .webconfig filea

Niste sigurni kako podesiti sve potrebne postavke u .htaccess-u za Vaš Wordpress, ili je potrebno izmjeniti  neke postavke u .webconfig fileu Vašeg hosting paketa? Slobodno nas kontaktirajte, provjerit ćemo postavke za Vas i osigurati da sve radi kako treba.

Migracija sadržaja

Ukoliko je potrebno Vaš sadržaj izmigrirati na drugi server, mi ćemo odraditi migraciju za Vas. Na Vama je samo da nam pošaljete pristupne podatke, a za ostalo smo mi tu.

Malware removal

Ručnim otklanjanjem malicioznih datoteka i skripti, te savjetima za poboljšanje sigurnosti Vašeg weba, osigurat ćemo Vas od budućih sigurnosnih propusta.

Basic optimizacija webova

Sporo loadanje i problemi sa radom weba postali su dio Vaše svakodnevnice? Vrijeme je za instalaciju i podešavanje cache plugina kako bi Vaša web aplikacija radila brzo i efikasno.

Ne pružamo podršku za eventualne probleme u kompatibilnosti koda i cache plugina.

Instalacija i update web aplikacija

Svi naši Linux paketi dolaze sa Installatronom koji Vam pruža 1-click-install aplikacija. No ukoliko ipak trebate dodatnu pomoć, obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo odraditi instalaciju ili update umjesto Vas.

Ne popravljamo kod kod problema sa inkompatibilnom verzijom CMSa

Pomoć oko e-mail setupa

Spremili smo upute za podešavanje većine standardnih email kljenata za Vas, no ponekad je ipak potrebno nešto više pažnje ili iskustva. Ukoliko ste zapeli i niste sigurni kako dalje, slobodno nas kontaktirajte, naši admini će se spojiti na Vaše računalo i podesiti aplikaciju za Vas.

Potreban je pismeni zahtjev te odobrenje za vršenje promjena na Vašem računalu.

Pomoć u podešavanju Wordpress tema i/ili pluginova

Ukoliko ste zapeli u instalaciji teme, ili niste sigurni koje postavke treba podesiti na određenom pluginu, naši stručnjaci su tu da Vam pomognu savjetom.

Pomoć oko instalacije teme se odnosi na tehnički dio instalacije i konfiguracije, no ne i na web dizajn.

Kreiranje email adresa

Trebate kreirati email adrese za Vaše korisnike? Nema problema, pošaljite nam listu korisnika koje želite da kreiramo za Vas, i bit će odrađeno u najkraćem mogućem roku.

Kreiranje baza i dodavanje domena/poddomena te baza na paket

cPanel može izgledati komplicirano ukoliko se niste prije susretali sa njim. Ako imate problema sa kreiranjem baza ili dodavanjem domena na Vaš paket, obratite nam se s povjerenjem.

Podešavanje email filtera

Ponekad korisnici ne žele primati određene mailove (ne samo spam), no nisu sigurni kako podesiti filtere. Naši stručnjaci su vrlo dobro upoznati sa opcijama u cPanelu, uključujući i email filtere. Pošaljite nam informacije o željenim filterima, bilo globalnim ili na razini jedne email adrese, i mi ćemo to podesiti za Vas.

Restore iz backupa

Sav sadržaj Vaših hosting paketa se svakodnevno sprema, i dostupan Vam je ukoliko je to potrebno. Linux korisnici mogu sami povući podatke iz backupa putem R1Soft aplikacije, ili to možemo mi odraditi za Vas ukoliko niste sigurni kako.

Pretraživanje po temi

I dalje vam je potrebna pomoć?
Mi smo tu za vas!

Live chat podrška