Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Baza znanja

Mudri ljudi kažu „što više znanja – to više imanja“, zato nikad ne treba prestati učiti. Za sve što ste oduvijek željeli znati o hostingu, domenama i sličnim stvarima, a niste se usudili pitati, tu je naša baza znanja.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

U Plus Hostingu je sigurnost plaćanja kreditnim karticama na najvišoj mogućoj razni. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka. Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije, MD5 algoritmom te ISO8583 protokolom.

Plus Hosting d.o.o. koristi T-Com Pay Way uslugu za online autorizaciju kreditnih kartica.
Plus Hosting d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica, a ostali podaci nisu dostupni neovlaštenim osobama.

SSL enkripcija

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i PayWay servisa, te obratno.

ISO 8583 protokol

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Pretraživanje po temi

I dalje vam je potrebna pomoć?
Mi smo tu za vas!

Live chat podrška