Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Baza znanja

Mudri ljudi kažu „što više znanja – to više imanja“, zato nikad ne treba prestati učiti. Za sve što ste oduvijek željeli znati o hostingu, domenama i sličnim stvarima, a niste se usudili pitati, tu je naša baza znanja.

Zašto registrirati domenu

Ukoliko se pitate zašto registrirati domenu s obzirom na to da već nemate riješenu web stranicu ili pripremljen projekt do kraja, imajte na umu da registracijom vlastite domene osiguravate da Vašu ideju neće registrirati netko drugi.

Ukoliko u ovom trenutku nemate namjeru izraditi internet stranice, registracijom vlastite domene osiguravate da www.mojafirma.com ili www.mojaideja.com neće biti već zauzeta onog momenta kada je Vaša ideja već razrađena, kada se to dogodi u većini slučajeva je prilika bespovratno izgubljena.

 U cijeni svakog hosting paketa uključena besplatna registracija komercijalne domene u trajanju od godinu dana ili posredovanje pri registraciji .hr domene. Ne čekajte s registracijom domena: svaki dan se registrira ogroman broj novih domena: sve je manje kvalitetnih imena na raspolaganju.

Pretraživanje po temi

I dalje vam je potrebna pomoć?
Mi smo tu za vas!

Live chat podrška