Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Podrška

Bilo kada, bilo gdje

Naša 24/7/365 korisnička podrška jedan je od segmenata poslovanja na koji smo posebno ponosni i po kojem smo poznati. Stoga, ako kao naš klijent naiđete na problem, ne brinite se. Sve će biti u redu.

 

Baza znanja

Odgovore na često postavljana pitanja i mnoštvo vrijednih informacija o e-mailovima ili primjerice domenama naći ćete u našoj bazi znanja. Ukoliko točno znate što tražite iskoristite opciju pretraživanja ili pregledajte članke na određenu temu koristeći opciju kategorija.

 

Pitajte pomoću ticketa

Kako bismo vam pomogli, otvorite ticket:

Ukoliko još niste naš korisnik, pošaljite e-mail na support@plus.hr ili iskoristite kontaktni obrazac; Kao Plusov postojeći korisnik, kontaktirajte nas unutar svog Plus profila.

Sva korespodencija s Plus Hostingom putem ticketa, uključujući prethodna pitanja i savjete, bit će vidljiva na jednom mjestu unutar Vašeg Plus profila - čak i u slučaju nedostupnosti ili gubitka poruka vlastite elektroničke pošte.

 

Zaista hitno? Chatajte!

Imate li hitno pitanje, obratite nam se putem live chata putem kojega možemo izravno komunicirati.

Kako bi ste pokrenuli chat, kliknite ovdje.

Plus Expert

Za slučajeve kada Vaše potrebe zahtijevaju poseban tretman i prelaze okvire standardnih postavki kreirali smo Plus Expert podršku. Plus Expert podrška je niz usluga naših stručnjaka koje uvelike olakšavaju instalaciju, optimizaciju i održavanje sustava na efikasan, povoljan i transparentan način.

 

Saznaj više

 

Plus Expert

Naši klijenti o nama