Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

Od entuzijasta do stručnjaka

Naša priča započela je još 2001. godine, kada smo kao mali tim internet entuzijasta odlučili pokrenuti nešto što će u budućnosti postati sinonim za kvalitetnu uslugu smještaja web stranica. Uz našu apsolutnu strast za naprednim tehnologijama te viziju za pružanje najboljeg online rješenja u Hrvatskoj, postali smo vodeći pružatelj web hosting usluga na hrvatskom tržištu.

Podržavamo i inspiriramo jedni druge

Naša kvaliteta proizlazi od naših talenata - zapošljavamo gotovo 30 stručnjaka koji su odabrani na osnovu nama bitnih vrijednosti, kao što su želja za otkrivanjem novih tehnologija, marljivost i strpljenje, ili pak odlične komunikacijske vještine.

Svoje ideje rado dijelimo s kolegama i pridonosimo timu svakodnevno svojim talentima, znanjima i vještinama. Istovremeno svi učimo prilagoditi se radu u timu i funkcionirati kao jedno. Podržavamo se međusobno. Inspiriramo jedni druge.

Brza, pouzdana i pristupačna usluga

Web hosting je osnovica poslovanja velike većine poduzetnika u Hrvatskoj. Današnji klijenti nemaju ni vremena nit živaca čekati da se vaša stranica sporo otvori - serveri na kojima su vaše web stranice smještene moraju biti brzi, pouzdani i uvijek dostupni.

Naša web hosting usluga temelji se na infrastrukturi smještenoj u datacentrima u Zagrebu.

Osiguranja od nestanka struje ili požara u samom su vrhu svjetskih sigurnosnih standarda te osiguravaju iznimnu dostupnost i sigurnost podataka i opreme. Naša mrežna infrastruktura jedan je od najnaprednijih mrežnih sustava u Hrvatskoj, te osigurava neometan pristup internetu u bilo kojem trenutku.

Rad naših usluga pratimo 24/7 što nam omogućuje da sve probleme otklonimo u najkraćem mogućem roku i svojim korisnicima pružimo web hosting uslugu koja dosljedno nadmašuje naše konkurente - u pouzdanosti, brzini i ekonomičnosti.

Više od 200 različitih vrsta domena za registraciju

Domena ne predstavlja samo ime vaše web stranice, ona je i dio vaše cjelokupne online osobnosti. Zašto biste se držali uobičajenih pravila i odabrali neku od standardnih domena? Internet je toliko velik da imate bezbroj mogućnosti za najoriginalniju moguću domenu, koja će biti samo vaša!

Kako bi omogućili svojim korisnicima potpunu prilagodljivost njihovim potrebama, pripremili smo preko 200 različitih vrsta domena (TLD-a) koje lako i brzo možete registrirati.
Osim toga, uz svaku zakupljenu domenu možete iskoristiti i mogućnost korištenja besplatnog hosting paketa koji putem kojeg možete jednostavno otvoriti i e-mail adresu na svojoj novoj domeni!

Podrška

Kada imate pitanja, želite razgovarati s pravom osobom, koja će vas saslušati, porazgovarati s vama i zajedno s vama pronaći rješenje za probleme koje ste susreli.
Naša podrška jedan je od segmenata poslovanja na koji smo posebno ponosni i po kojem smo poznati. Stoga, ako kao naš klijent naiđete na problem, ne brinite se.
Sve će biti u redu.

Dio velike obitelji

2015. godine postali smo dio DHH International obitelji - brendovi orijentirani na pružanje online usluga u Italiji, Švicarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. Uz njihovu podršku i pomoć, otvorile su nam se mnoge mogućnosti, jedna od kojih je i ulazak na talijansku burzu. Više o našoj matičnoj tvrtki i načinu na koji surađujemo saznajte na https://www.dhh.international/

Javite nam se!

Pogledajte našu ponudu na i javite nam se kako bi i vaše web stranice bile smještene na najboljoj infrastrukturi u Hrvatskoj.

Imate li pitanja? Slobodno kontaktirajte naše agente putem naše kontakt forme ispod ili otvorite ticket na korisničkim stranicama.

DHH d.o.o.

 • E-mailinfo@plus.hr
 • Adresa: Nobileova 20
  52100 Pula
  HR-Croatia
 • Telefon: +385 52 492 052
 • Telefax: +385 52 210 685
 • Žiro račun: 2484008-1105316935 kod RBA d.d.
 • SWIFT: RZBHHR2X
 • Devizni račun: 1105316935
 • IBAN: HR52 2484 0081 1053 1693 5
 • Matični broj: 2587432
 • OIB: 25444746329
 • VAT ID: HR25444746329
 • Članovi uprave: Veljko Drakulić i Uroš Čimžar
 • Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
 • Društvo je registrirano kod Trgovačkog suda u Rijeci - stalna služba u Pazinu pod brojem MBS 130039906.

Kontaktirajte nas!