Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr
Dino Ivan Tot, 1nadan.si

Plus hosting  je naš hosting partner od 2012 godine i brine za kompletnu administraciju naših servera. Jer se naš kompletan posao odvija na internetu iznimno nam je važno imati hosting partnera na kojega se možeš osloniti. Plus hosting nam je uvijek bio produžena ruka i svojom profesionalnošću garantirao stabilnost poslovanja.

 

1nd2
Goran Rudman, Direktor

Naš najvažniji projekt, fitness.com.hr postoji sad već 10 godina. Baš ove godine slavimo obljetnicu i mogu reći da je Plus hosting s nama od prvog dana, svih 10 godina. Koje god probleme smo imali, ekipa iz Plusa nam je uvijek bila na raspolaganju i voljna pomoći u rješavanju svih naših tehničkih problema. Ono što svakako cijenimo jesu brzina reakcije i kvaliteta usluge što kod Plus hostinga nikada nije manjkalo. U nekoliko situacija bilo nam je ponuđeno da prijeđemo kod drugih hosting kompanija, no jednostavno ovo sve što smo dobili u ovih 10 godina ne želimo zamijeniti samo tako i cijenimo sav trud koji su nam pružili sve ove godine. Definitivno najbolja hosting kompanija na ovim prostorima i imaju punu našu podršku i preporuku.

fitnesscomhr logo 300x126
Mario Bajrić, Direktor tvrtke Hyper dizajn d.o.o.

Već od prvog susreta vrlo pozitivan je bio dojam kojeg je na nas ostavio tim tvrtke Plus hosting. Usluga i odnos, na naše zadovoljstvo, godinama se samo poboljšava. Korisnička služba reagira promptno i efikasno, a servisi iz pozadine na vrijeme nas podsjećaju na nadolazeće događaje i obaveze. Profesionalni odnos, usudimo se reći, danas je dobio i prijateljsku notu. Stoga, iz profesionalnog i iz prijateljskog rakursa gledajući, možemo ustvrditi kako je ekipa iz Plus hostinga partner kakvog želite zadržati i preporučiti drugima. A to mi nesebično činimo!

Hyper dizajn d.o.o
Valentin Đurov, managing director

Koristimo različite vrste hostinga, od shared do dedicated, a na tom polju s Plus.hr surađujemo već 8 godina. Osim tehnološki kvalitetnog hostinga važna nam je i stručnost tima te dobro poznavanje serverskih tehnologija. Kao korisnici često smo zahtjevni jer su i naša programska rješenja komplicirana, ali kolege s Plus.hr su uvijek susretljivi i profesionalni. Želim vam puno uspjeha u budućem radu i nastavak dobre međusobne suradnje.

Springsoni
Ivan Brezak Brkan, glavni urednik i osnivač Netokracije

Netokraciju zovu 'Techcrunchom jugoistočne Europe', ali ona to ne bilo moguće bez stalne stručne usluge Plus Hostinga - koji garantira vrhunsku dostupnost našoj publici! Kao mediju nam je izuzetno bitno imati kvalitetan uptime u vremenima kad imamo izuzetne tj. tzv. 'breaking' priče koje dovedu velik broj posjetitelja u vrlo kratkom roku. Mnogo hosting tvrtki u takvim situacijama medije ostavlja na cjedilu, ali Plusovi nas nikad nisu iznevjerili.

Jedna specifičnost medija je i brz razvoj koji često znači da naša rješenja traže prilagodbe hostingu, pri čemu uvijek možemo računati na dobar savjet - u kratkom roku. I rokovi su stavka koja većina izvan medijske industrije ne razumije jednostavno. Rok je u medijima, naime - svetinja. I kad vam za Božić ili Novu godinu nešto ne radi, ne možete čekati podršku za dan-dva, jer čitatelji su tu. Srećom - i Plus je bio. Zašto? Jer njihova podrška nije obećanje, već realnost tako da iako ću tek za rijetke tvrtke dati ruku u vatru - za Plus će to biti uvijek.

Netokracija
Vjeran Vlahović, Netgen

Preko trinaest godina oslanjamo se na Plusove stručnjake i njihovu infrastrukturu te nas uvijek iznova oduševljava kontinuirana kvaliteta usluge, brzina i proaktivan pristup.
Osim Plusa, surađujemo i s drugim stranim tvrtkama specijaliziranim za hosting i infrastrukturu, ovisno o preferencama naših korisnika. U usporedbi s njima Plus po ničemu ne zaostaje, dapače, uvijek iskače po izrazito visokoj razini znanja te ujednačenoj stručnosti ljudi pred koje se postavljaju profesionalni izazovi.

Plus hosting jednostavno ima sve potrebne elemente da bi prilikom izvebe web projekta mi kao implementatori imali jednu brigu manje – znajući da Zvone, Saša, Branko, Emanuel, Alesandro ili netko od njihovih kolega budno prate stanje na poslužiteljima te su uvijek dostupni za savjet, asistenciju ili intervenciju.

netgen