Idi do glavnog sadržaja
+ 385 52 492 052 Email podrška info@plus.hr

 

Nove korisnike nagrađujemo Google Ads promotivnim kodovima u vrijednosti od 400 Kn!

Uz kupovinu bilo kojeg Sprint ili Premier web hosting paketa ili registraciju naplatne .hr domene, darujemo Vam promotivni kod za oglašavanje na Google Ads sustavu PPC oglašavanja.

Kome su namijenjeni promotivni kodovi?

Kupcima usluga Plus Hostinga koji imaju Google Ads račun koji nije stariji od 21 dan. Promotivni kod u vrijednosti od 400 kuna možete aktivirati nakon što potrošite vlastitih 100 kuna budžeta na Google Ads oglašavanje unutar mjesec dana. Ako ste postojeći korisnik i imate aktivnu neku uslugu Plus Hostinga, potražite Vaš promotivni kupon u korisničkim stranicama.

Što je Google Ads?

Google Ads je brz i jednostavan alat za oglašavanje na Google tražilici koji će vam omogućiti da svoje usluge i proizvode promovirate na internetu i dođete do novih klijenata.

Zašto Google Ads?

Ponekad nije dovoljno imati web stranicu da biste promovirali vlastite usluge ili proizvode na internetu. Puno je važnije da novi, potencijali klijenti saznaju da vaša stranica postoji. Google Ads oglasi su idealno sredstvo za promociju vaše web stranice jer vam omogućuju da se obratite upravo klijentima koji na internetu traže ono što vi nudite.

Evo još nekoliko razloga:

  • Google je vodeća tražilica u Hrvatskoj, s preko 98% tržišnog udjela.
  • Google Ads je efikasan način oglašavanja jer plaćate po Pay Per Click (PPC) principu. Dakle, plaćate samo kada korisnik klikne na vaš oglas i posjeti vašu web stranicu.
  • Kampanje i oglasi kreiraju se brzo i lako, treba vam samo nekoliko minuta za početak.
  • Sami kontrolirate koliko ćete potrošiti i upravljajte sa svojim budžetom u realnom vremenu.
  • Oglašavajte tamo gdje želite. Ciljajte svoje oglašavanje na svoj grad, regiju, državu ili cijeli svijet.
  • Zajedno sa SEO alatima, dobiti ćete najbolji i najefikasniji način oglašavanja vaše stranice.

Saznajte više o Google Ads programu